homedespre noiproduseuneltecontact
Porumb Zaharat

«Inapoi la meniul principal

Porumbul zaharat este diferit faţă de cel furajer având sistemul foliar mai rar, şi concenţraţia de zahăr din boabe mai ridicată. Ajunge la maturizare mult mai târziu. Pe lângă soiurile tradiţionale de porumb zaharat vă oferim soiuri de porumb cu o concentraţie mai mare de 3-6% zahăr şi soiuri superdulci cu o concentraţie de 9-12% zahăr. Referinţă: După ce desfacem ştiuleţii îi punem în apă fierbinte şi fierbem la foc încet. Atenţie,în apă nu se pune sare, în caz contrar boabele devin tari. După fierbere, ştiuleţii se pot săra şi consuma. Porumbul poate avea un gust mult mai bun, dacă oala în care se fierbe este căputşit cu pănuşii ştiuleţilor.Gustul ştiuleţilor este mai bună dacă în apa de fierbere se adaugă o linguriţă de unt sau grăsime şi o linguriţă de zahăr. Boabele de porumb îşi păstrează culoarea galbenă dacă în apa de fierbere înainte de strecurare se pun câteva picături de lămâie. Este foarte important ca de la fierbere soiurile superdulci să fie lăsate numai 10 minute în apă, astfel gustul rămâne dulce.

Porumb zaharat la amblaj mare.

Madonna F1

Rebecca F1

Golda F1

Royalty F1

Cardin-R

Jubilee

Aranymazsola

Spirit F1

Dessert rezist 73

Puma F1

MV Juliusi

 
     Polyweb 2006